Bogdan Udroiu şi-a depus astăzii la Consiliul Judeţean demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş. Gestul vine ca urmare a unor incidente incalificabile în care a fost implicat.

Imagini video cu o violenţă a limbajului şi gesturi obsecene au ajuns pe Facebook, iar comportamentul lui Udroiu i-a şocat pe şefii judeţului, mai ales că acesta s-a purtat urât în faţa unor poliţişti. În a doua zi de Rusalii, consilierul local PSD din Mioveni Bogdan Udoriu, aparent băut, a făcut scandal într-un bar din oraşul Mioveni.

Patronul localului a fost nevoit să cheme Poliţia, iar Udroiu a ajuns la secţie. Luat pe sus de oamenii legii, acesta a început să îşi verse nervii pe ei, unul dintre poliţişti declarând că l-a şi lovit. La un moment dat, şi-a dat şi pantalonii jos. “Spectacolul” lui Udroiu a fost şi înregistrat audio-video. Replicile acestuia nici măcar nu pot fi reproduse în scris. Şi-a aruncat cu maieul în poliţişti şi i-a jignit pe aceştia.

Udroiu, fost democrat-liberal, acum social-democrat, a condus într-o vreme şi Societatea de Construcţii Reparaţii Mioveni. Poliţia informează că pe numele lui Bogdan Udroiu a fost întocmit dosar penal "sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice". De asemenea, poliţiştii vor face verirficări să vadă şi dacă reprezentanţii legii s-au comportat cum trebuie în timpul intervenţiei.