După ce - în urmă cu o lună - Primăria Pitești a înaintat o ofertă de 22.000 euro pentru achiziționarea brandului FC Argeş, ofertă pe care ANAF-ul, ca principal creditor, a respins-o apreciind că este foarte departe de suma la care a fost evaluat acesta, și anume 300.000 euro, plenul Consiliului Local și-a reevaluat disponibilitatea și a votat mărirea ofertei de cumpărare până la concurența sumei de 3,5 miliarde lei vechi (aproximativ 76.000 euro).

Imediat după adoptarea deciziei CL, reprezentanții primăriei au și înaintat noua ofertă către lichidator, urmând ca, pe data de 12 iunie, acesta - împreună cu principalii creditori în frunte cu ANAF-ul - să se pronunțe dacă acceptă suma oferită de municipalitate.

Chiar dacă prețul ofertat acum este la nivelul a doar 25% din valoarea evaluării inițiale a brandului, primarul Cornel Ionică este încrezător că această nouă ofertă va primi totuși undă verde.

„Această nouă sumă este mai apropiată de cea pe care o cere Ministerul Finanţelor și sper ca ei să accepte și să putem lua brandul FC Argeș pentru a-l readuce în circuitul competițiilor sportive. Am vorbit și cu președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu, și sperăm să începem campionatul sub numele de FC Argeș. Achiziționarea brandului ne este cerută de toată suflarea argeșeană, iar noi sperăm că vom putea să-l cumpărăm cât mai curând”, a declarat primarul Cornel-Constantin Ionică.