Argeşul pare să devină tot mai atractiv pentru investitorii străini. Astfel, conform primarului Eugen Mira, producătorul auto american Ford ar vrea să deschidă o fabrică de elemente de caroserie în comuna Căteasca.

Edilul a spus că reprezentanţii Ford au venit la Căteasca unde au discutat cu oficialităţile locale pe marginea acestui proiect.

"Cei de la Ford au venit la primăria din Căteasca şi ne-au spus că vor să deschidă o fabrică de elemente de caroserie la noi în comună. Din discuţii am înţeles că au şi identificat terenul pe care vor să-l cumpere pentru deschiderea noii fabrică. Singura problemă pe care urmează să o rezolvăm fiind cea a PUG-ului, mai trebuie să obţinem noi nişte avize de la Drumurile Naţionale. Mă bucur că un investitor de talia americanilor de la Ford deschide o fabrică la noi în comună, mai ales că vor fi create noi locuri de muncă. În prima fază am înţeles că vor angaja în jur de 50 de persoane, urmând ca numărul să crească pe parcurs", a declarat primarul Eugen Mira.