În perioada în care preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş era Florin Tecău (PSD), se transmiteau periodic mesaje de liniştire cu privire la proiectul staţiunii Moliviş: "Iarna asta schiem la Moliviş!", spunea răspicat Tecău. Şi aşa au trecut vreo câteva ierni, iar pe fir au intrat organele abilitate ale statului care au mirosit - ajutate şi de noua conducere a Consiliului - probleme cu iz penal în zona montană.

Consilierii judeţeni au fost mereu însă în ceaţă în privinţa acestui proiect, deşi au dreptul de a primi informări periodice cu privire la activitatea Consiliului Judeţean. Constantăm că unii nici nu ştiu cu ce "se mănâncă" activitatea la Moliviş, cum este cazul consilierei judeţene a PSD Maria Cotenescu.

Senină, aceasta a spus astăzi la conferinţa de presă a PSD că "nu e treaba Consiliului Judeţean, ci a UAT-urilor (n.r. - unităţi administrativ teritoriale, adică localităţi) care fac parte din Asociaţia de Dezvoltare Moliviş". Doamna Cotenescu, un pont: Consiliul Judeţean este membru al ADI Moliviş alături de localităţile Brăduleţ, Arefu şi Cicăneşti. Şi este treaba Consiliului, pentru că nu degeaba a băgat acolo o căruţă de bani publici! Ba, încă ceva: tocmai din acest motiv este şi treaba noastră, a tuturor!