167 de locuri de parcare sub supraveghere video îți sunt puse la dispoziție chiar în centrul Piteștiului. Parcarea de la Trivale Mall, căci despre ea este vorba, face concurență serioasă parcărilor cu plată amenajate și întreținute de municipalitate. Cum în perioada următoarele tarifele pentru parcările cu plată de pe spațiul public se vor dubla, piteștenii vor lua în serios oferta celor de la Trivale Mall. Cei de la Trivale Mall oferă primele 15 minute gratuit. Adică, dacă ai de adus copilul la diferitele activități distractive din cadrul complexului, reușești să te încadrezi la timp fără să mai plătești parcarea.
Dacă ai mașină ce merge pe instalație GPL atunci să ști că accesul în parcare îți este interzis. Tariful pentru o oră de staționare este de 2 lei, iar autovehiculul trebuie să părăsească parcarea supraetajată în 15 minute de la efectuarea plății. Viteza maximă de circulare în parcare este de 5 km/h.
Dacă șoferul pierde tichetul, trebuie să facă dovada orei exacte la care a intrat în parcare, dacă nu, va trebui să plătească 500 de lei (staționare) și, suplimentar suma de 100 lei (contravaloarea tichetului pierdut).