Primăria Câmpulung Muscel a demarat procedurile pentru desemnarea unei firme care să execute lucrările pentru extinderea rețelei de canalizare ape uzate menajere pe străzile Carpați, Ion Ticaloiu, Privighetorii, Lt. Col. N. Popp, Parcul Mirea și Zăvoiului. Proiectul mai prevede și execuția unei stații de pompare ape uzate, o conductă de refulare și cămine de vizitare.
Valoarea investiției depășește 2 milioane lei, iar firmele interesate de lucrare pot depune oferta până pe 20 aprilie.
 
"Avem 75% în prezent asigurată reţeaua de canalizare în oraş. Stăm mai rău la zonele de case, în zonele mai mărginaşe, acolo ne vom concentra. În ceea ce priveşte alimentarea cu apă - stăm mult mai bine, suntem undeva la 95%. Canalizarea este însă prioritară pentru noi în acest an", ne-a declarat primarul Liviu Ţîroiu.
 
Municipiul Câmpulung este situat în partea de nord est a județului Argeș, la o distanță de 54 km de municipiul Pitești, la 47 km de Curtea de Argeș, 87 km de Brașov și 66 km de Târgoviște.
Municipiul Câmpulung este format din 8 cartiere: Tabaci, Flamanda, Rotunda, Vișoi, Grui, Mărcuș și Valea Romaneștilor.
Teritoriul administrativ al municipiului Câmpulung se învecinează la sud cu teritoriile comunelor Godeni și Schitu Golești, la est cu teritoriile comunelor Poienarii de Muscel, Mioarele, Valea Mare Pravăț, la nord  cu teritoriile comunelor Albești și Lerești, iar la vest cu teritoriile comunelor  Bughea de Sus, Bughea de Jos și Godeni.
Căile mai importante ce leagă municipiul Câmpulung de localitățile din jur sunt DN 73, DJ 737, DJ 738, DJ 734 si CF.
Străzile Carpați și Ion Ticaloiu sunt situate în cartierul Grui, iar strada Zăvoiului în cartierul Schei.