Ciprian Berevoianu, fost prefect de Argeș în perioada 19.04.2012 – 11.05.2012, i-a luat locul soției în bucătărie. Ciprian, un tip căruia îi plac mâncărurile bine preparate, a gătit ieri, la insistențele socrului și ale bunicii, un borș pescăresc. Mână largă, cum este cunoscut printre prieteni, Ciprian nu a ținut la secret rețeta și a făcut-o publică pe o rețea de socializare.


Iată rețeta după care mănâncă fostul prefect:
1 kg de pește mic (oblete, roșioară, caras, biban, plătică) se fierbe și se dă prin blender. Pasta obținută se pune în 5L de apă împreună cu ceapă, ardei roșu și verde, cartofi, roșii , țelină, morcov, păstârnac până se fierb legumele. Se adaugă 2 linguri cu orez, leuștean verde, sare, piper, oțet după gust. Cu 15 min înainte de terminare de adaugă bucățile mari de șalău care se scot separat.