Astăzi, 3 aprilie, a avut loc cea de-a doua etapă a concursului, testul grilă,  pentru ocuparea posturilor de manageri la Spitalul Județean de Urgență Pitești și Spitalul de Pediatrie Pitești.

În urma verificării dosarelor de înscriere la concursul de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești au fost declarați admiși doi candidați: doamna Mihalache Șușală Cristiana și doamna Popescu Simona Mihaela. La testul grilă s-a prezentat doar doamna Mihalache Șușală Cristiana care a fost notată cu nota 7.20.

În urma verificării dosarelor de înscriere la concursul de manager al Spitalului de Pediatrie Pitești, a fost declarat admis un singur candidat, în persoana doamnei Gheorghe Florina care tot luni, 03 aprilie 2017, a susținut și testul grilă. Rezultatul testului va fi publicat, marți, 04 aprilie 2017, la sediul instituției sanitare.

În data de 6 aprilie, ora 09.00, se va desfășura susținerea proiectului de management pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar în data de 7 aprilie, ora 9.00 – susținerea proiectului de management pentru Spitalul de Pediatrie Pitești