În perioada 10.03.2017, ora 08.00 – 12.03.2017, ora 08.00, echipajele SMURD au intervenit la 46 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la  5  dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

 

INCENDII:

10.03.2017

- 23.02, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni au intervenit în comuna Dobrești, sat Furești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În urma incendiului, proprietarul, un bărbat de 67 de ani, imobilizat la pat, a fost găsit decedat.

Au ars:  casa pe o suprafață de aproximativ 50 mp și mobilierul din bucătărie;

Sursa probabilă: jar;

Împrejurarea: jar căzut din sistemele de încălzire;

 

 

 

ALTE MISIUNI:

 

10.03.2017

- 11.31, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, la Casa de Cultură, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

- 16.30, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, la Stadionul Orășenesc, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un meci de fotbal.

- 18.30, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, la Casa de Cultură, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

 

 

11.03.2017

- 09.00, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, la Sala Sporturilor, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la Campionatul Național de Calificare la Judo Juniori.

- 10.23, echipajul pirotehnic  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit, în colaborare cu polițiștii din cadrul  Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, în comuna Albota, sat Cerbu, pentru cercetarea unui teren unde s-au găsit 95 de pistoale. Nefiind vorba despre muniție din conflagrațiile mondiale, pistoalele au rămas în custodia polițiștilor și urmează a fi expertizate.

- 11.30, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, la Teatrul Alexandru Davila, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

- 14.02, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Aleea Papucești,  pentru deblocarea ușii de la dormitorul unui apartament situat la parterul unui bloc, întrucât în interior rămăsese blocată o fetiță de 2 ani. S-a pătruns în locuință pe geamul de la dormitor și s-a deblocat ușa, fetița neavând nevoie de îngrijiri medicale.

- 18.00, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, la Sala de Sport a Universității Pitești, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un meci de volei feminin.

- 18.00, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, la Teatrul Alexandru Davila, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

 

12.03.2017

- 02.39, un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, b-dul Petrochimiștilor, pentru transportul unei persoane aflată în imposibilitatea de a se deplasa, pacientă de 44 de ani, de la domiciliu, la ambulanță.