Ieri, în sala de ședințe a Primăriei Mioveni a avut loc prima dezbatere publică referitoare la bugetul orașului Mioveni pe anul 2017.
Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, funcționarii din cadrul instituției, consilieri locali, reprezentanți ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local, deputatul Radu Vasilică, dar și locuitori ai orașului.

La discuţii s-a înscris şi consilierul local PAM, Argentina Culcuş, care a fost foarte critică la adresa primarului.

"Nu vă permit domnule primar să jigniţi locuitorii oraşului Mioveni că nu vin să-şi plătească taxele şi impozitele, pentru că bugetul oraşului Mioveni se datorează dumnealor, nu dumneavoatră. Bugetul local este format din taxele şi impozitelor celor care muncesc." au fost cuvintele pline de otravă ale blondei de la Mioveni.

Radu Vasilică băgat şi el în corzi de Argentina Culcuş

"Credeam că prezenţa domnului deputat aici, venea cu un sprijin financiar pentru oraşul Mioveni. Sunt sătulă de prezenţa dumnealor, care vin de fiecare dată în campanie electorală, dar n-am primit niciodată niciun sprijin financiar pentru oraş. Mi-ar fi ruşine să vin de fiecare dată şi să fac paradă de dragul de a-mi crea imagine." a punctat consilierul local.


Argentina îl trimite pe viceprimar la "adus" de bani

"Aş fi vrut să văd investiţii care să vizeze viitorul, investiţii care să vizeze acel parc industrial pe care l-aţi promis de mulţi ani şi care să aducă locuri de muncă şi bunăstare oraşului Mioveni. Ar trebui ca domnul viceprimar să meargă să aducă bani, bani cu finanţare externă." a finalizat Argentina.


Georgescu către Argentina: Este jenant să nu ştiţi că populaţia deţine 7%

"Bugetul se bazează în primul rând pe sumele venite de la Guvern, şi pe sumele venite de la marii agenţi economici. Populaţia oraşului Mioveni are o pondere în acest buget consolidat de 7%, iar în bugetul propriu de 5%. Se realizează doar 3%." i-a dat replica primarul Ion Georgescu.