În data de 1 martie, Ambasada Suediei aduce expoziția de fotografie Swedish Dads la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu din Pitești.

Expoziția va fi prezentă în Pitești până pe 16 martie şi are drept scop conștientizarea egalității dintre bărbați și femei în România și prin promovarea acestei expoziții către piteșteni. 

Expoziția Swedish Dads, adusă în premiră în Pitești, urmărește analizarea motivelor pentru care acești tați au decis să rămână acasă, având grijă de copii, mai mult decât majoritatea taților din întreaga lume. Ce a însemnat acest lucru pentru ei, cum le-au fost afectate relațiile de cuplu, cât și cu copiii, dar și ce așteptări au avut ei în prealabil?
 
Tot în data de 1 martie, liceele și universitățile din Pitești sunt invitate să programeze vizite pentru a analiza expoziția Swedish Dads prin activități interactive, dar și pentru a afla despre posibilităţile de studiu universitar din Suedia, ţară care nu percepe taxe de şcolarizare pentru cetăţenii UE. Participarea este gratuită.