Lucrările de reabilitare a străzii Exerciţiu din Piteşti au fost reluate, termenul limită de finalizare fiind luna iunie a anului în curs. Banii sunt alocaţi de la bugetul local. Pe lângă faptul că lucrările încurcă traficul - inevitabil - sunt acum probleme şi cu trotuarele. Locatarii din zonă reclamă faptul că pe noul trotuar amenajat cu eforturi şi chletuială sunt acum tot felul de maşini mari mari şi mai mici.

"Este un trotuar nou, frumos, este cale pentru pietoni, dar parchează tot felul de maşini, deşi au locuri de parcare alături, lângă trotuar. Se observă că majoritatea sunt maşini ale patronilor de magazine, maşini mari din care se vinde marfă - legume, brânză sau care stau acolo 10 ore cât sunt magazinele deschise.

Poate locurile de parcare sunt aglomerate, dar ca să se ajungă ca un trotuar lat de 7 m să fie plin de autovehicule, iar pietonii să fie injuraţi că nu se dau repede la o parte este grav. S-a ajuns la situaţia în care să ne ferim copiii sau să mergem pe lângă peretele magazinelor ca să treaca maşinile cu viteză. După amiaza este cea mai mare aglomeraţie. Luaţi măsuri, vă rugăm!", sesizează cetăţenii primăriei.