Marţi, 19 aprilie a.c., turneul naţional „Pianul călător”, la care Filarmonica Piteşti este partener cultural, poposeşte, la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pianistul Horia Mihail îşi dă întâlnire cu publicul, cu programul Romantic exclusiv, în care va interpreta mazurci, valsuri, balade şi nocturne de Fr. Chopin.

Aflat la a şasea ediţie, turneul naţional a debutat la 24 martie, la Chişinău, şi se va încheia la 21 mai, la Dumbrăveni, călătorind în numeroase oraşe din ţară şi Republica Moldova. Horia Mihail propune şi anul acesta melomanilor un program dens şi incitant, cu recitaluri şi concerte cu orchestra.

Horia Mihail este unul dintre cei mai buni pianişti români contemporani, cu premii naţionale şi internaţionale, concerte şi recitaluri susţinute pe scenele ţării şi ale lumii. A avut, de asemenea, înregistrări în studiourile de radio şi televiziune din: România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria, Statele Unite. Pianistul Horia Mihail a încântat publicul cu proiecte ca: „Pianul călător”, „Duelul viorilor” şi „Cele trei dive”.  În ultimii ani, muzicianul a susţinut recitaluri şi concerte la Berlin, Praga, Munchen, în China, Italia, Bulgaria, Danemarca şi Germania.