Sunt destui cei care stau la coadă să îşi plătească dările la bugetele locale fie pentru că nu ştiu să folosească mijloacele electronice de plată, fie că nu au încredere în ele, fie că, pur şi simplu, nu au la dispoziţie aşa ceva. Sunt însă mii de argeşeni care preferă mijloacele moderne de plată. Ce te faci însă când primăriile nu asigură astfel de condiţii? Este şi cazul municipalităţii din Câmpulung Muscel condusă de Liviu Ţîroiu.

"Lucrez în Bucureşti. Pentru anul 2017 pentru proprietăţile din Câmpulung trebuie să primesc suportul unui inspector de la Taxe Locale (deosebit de amabil, de altfel!). Acesta îmi defalcă sumele pe clădiri şi terenuri intravilan şi extravilan (conturi diferite în Trezoreria Câmpulung, altă bazaconie!), după care trebuie să întocmesc 5 (cinci) ordine de plată bancare. Asta, numai ca să scap de coada de la casierie, ceea ce ar presupune deplasarea la casieria Primăriei: coadă, timp irosit, chiar dacă aş plati cu cardul bancar (e drept, s-a mai făcut un pas, înainte de 2017 nu se putea plăti decât cu numerar!).

Nu sunt singurul care lucrez departe de locurile natale şi care doresc să-mi plătesc taxele şi impozitele locale cât mai simplu şi la termen, online!", se arată într-un mesaj al unui muscelean supărat...