Duminică, prefectul Cristian Soare a anunţat triumfalist că a decis implementarea, de astăzi, a unui sistem de programări online pentru înmatricularea vehiculelor. În acest fel, cetăţenii nu ar mai trebui să stea la coadă atât de mult (sunt cam 2.500 de cereri zilnic).
 
Tocmai când voiam să felicităm Prefectura pentru idee am constatat că, de fapt, Argeşul nu este nici pe departe primul judeţ cu un asemenea sistem. O simplă verificare arată că la Suceava s-au ocupat toate rezervările până pe 22 martie, la Prahova până pe 2 aprilie, la Sălaj a fost lansat un sistem online încă din 25 ianuarie, la Constanţa din 31 ianuarie, la Oradea funcţionează din 30 ianuarie, la Sibiu din 2 februarie...
 
De ce a fost nevoie, aşadar, ca argeşenii să fie umiliţi în continuare iar sistemul de programări online să fie pus în funcţiune atât de târziu când era evident că după eliminarea taxei de primă înmatriculare va fi înghesuială la ghişeele de la Serviciul de Permise Auto?
 
Prefectul Cristian Soare ne-a spus că "nu sunt multe judeţe din ţară care au implementat sistemul" şi că "nu suntem printre ultimii, ci printre primii". Halal! Mii de oameni au stat la cozi infernale "datorită" "operativităţii" angajaţilor din Prefectură!