Pe fondul tensiunilor cu iz penal, România nu are încă un buget. Din acest motiv, şi proiectele la nivel judeţean întârzie. Autorităţile din Argeş şi-au făcut temele, cum se spune, dar nu au încă instrumentele cu care să le pună în operă.

"Am vorbit cu fiecare primar, cu contabilii, am stabilit clar ce avem de făcut în acest an. Spitalul de Urgenţă din Piteşti este o primă prioritate; în toate localităţile vrem să avem apă şi canal, iar abia apoi să fie făcute asfaltări, să nu se spargă după aceea străzile pentru a se băga utilităţi; grupurile sociale în şcoli sunt esenţiale; avem proiecte de modernizare şi reabilitare la Cetatea Poenari, la Muzeul Judeţean şi la Galeria de Artă.

Facem demersuri şi pentru ca Vila Florica să rămână în patrimoniul naţional, iar la iniţiativa parlamentarilor PSD s-au raliat şi 12 academicieni. Sunt drumuri precum Piteşti - Drăgăşani, Transfăgărăşanul, Curtea de Argeş - Câmpulung Muscel care au nevoie de reabilitare. În fiecare săptămână ne vom întâlni cu parlamentarii pentru a fixa obiectivele care sunt de atins şi ne vom ţine de treabă", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu.