Urmare aplicării prevederilorLegii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, care intră în vigoare la data de 1 februarie 2017, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Argeş estimează o afluenţă sporită de solicitări privind înmatricularea definitivă a autovehiculelor.

Pentru înmatricularea definitivă a autovehiculelor achiziţionate şi înmatriculate provizoriu şi, pentru a evita aglomeraţia de la ghişee, cei interesaţi pot să se prezinte, începând cu data de 1 februarie, la sediul S.P.C.R.P.C.I.V. din Piteşti, Bulevardul Republicii, Bl. E3C, parter, în aceeaşi zi calendaristică în care au solicitat înmatricularea provizorie.

Tot de la 1 februarie, pentru a deservi cu celeritate cererile din partea cetăţenilor, în cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. numărul ghişeelor pentru înmatriculări definitive va fi suplimentat cu unul, iar programul de lucru se va prelungi cu o oră. Reamintim că taxele pentru certificatul de înmatriculare (37 lei), pentru autorizaţia provizorie (13 lei) şi pentru permisul de conducere (68 lei) pot fi achitate şi la ghişeele trezoreriei din cadrul Finanţelor, pentru a micşora timpul de aşteptare la sediul S.P.C.R.P.C.I.V.