Presedintele ANAF, domnul Bogdan-Nicolae Stan, împreună cu specialisti ai institutiei au participat astăzi, 17 ianuarie, la prima sedintă a grupului de lucru care va identifica solutiile pentru posibile probleme generate de eliminarea formularului 088. 
Cu această primă ocazie, presedintele ANAF a anuntat deschiderea totală a institutiei fată de mediul de afaceri, astfel încât activitatea acesteia sa simplifice interactiunea contribuabililor cu organele fiscale, contribuind, si în acest fel, la crearea unui mediu de afaceri sănătos. 
        
La dezbatere au participat reprezentati ai CECCAR, UNPR, HORA, ai Consiliului National al IMM-urilor, Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, avocati specializati în fiscalitate, precum si reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri,  Comert si Antreprenoriat. 

Următoarea întâlnire va avea loc peste două zile, după ce specialistii ANAF vor primi propunerile concrete ale mediului de afaceri pentru îmbunătătirea procedurii ce este asumat a intra în vigoare începând cu 1 februarie 2017.