În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru limitarea efectelor vremii şi fluidizarea circulaţiei în condiţii meteo nefavorabile şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
 
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.560 de lei au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 2 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.  
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti l-au depistat pe C.L., de 45 de ani, din municipiul Piteşti , în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Bălcescu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Argeş pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.