Competitorii electorali din Argeş care au participat la alegerile parlamentare din 11 decembrie au ca termen limită data de 27 decembrie, respectiv 15 zile de la data desfăşurării scrutinului, pentru depunerea la Autoritatea Electorală Permanentă a documentelor prevăzute de legislaţia privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale.

Termenul limită pentru depunerea documentelor privind rambursarea cheltuielilor electorale înregistrate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie de către competitorii electorali este 11 ianuarie 2017, respectiv 30 zile de la data desfăşurării scrutinului.

AEP solicită competitorilor electorali să transmită un email pe adresa finantare.partide@roaep.ro, pentru a se programa în vederea depunerii documentelor, cu cel puţin 24 de ore înainte. Documentele trebuie depuse la Autoritatea Electorală Permanentă şi în format electronic. Totodată, partidele politice şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale au obligaţia de a restitui candidaţilor la alegerile locale din acest an, prin intermediul mandatarilor financiari, în termen de 30 de zile de la data rambursării de către Autoritatea Electorală Permanentă, sumele rambursate sau necheltuite, conform contribuţiilor pe care aceştia le-au depus.P