Câteva mii de exemplare de calendare ortodoxe pentru anul 2017 în care sub icoana Fecioarei Maria cu pruncul este sigla Partidului Social-Democrat, au fost împărţite de PSD Argeş oamenilor pe stradă.

"Nu ştiu dacă există acordul Bisericii. Cele 5.000 de exemplare au fost distribuite în Piteşti, Topoloveni şi Mioveni, acolo unde e populaţie mai multă. La oraşe nu prea merge toată lumea la biserică. La ţară, de regulă, femeile iau calendare de la preot.  E primul an când împărţim şi calendare, alături de programul de campanie şi o broşură de prezentare a candidaţilor. Din ce am înţeles eu, Biserica le dă prea târziu, iar preţurile acestora variază între 10 şi 20 lei.

În unele zone, calendarele sunt prea puţine în comparaţie cu populaţia, iar în unele mai multe. Astfel, s-au gândit colegii mei, fiind şi în preajma sărbătorilor, că oricine are nevoie de un calendar. Noi am distribuit doar în Argeş. Nu ştiu dacă au fost tipărite şi pentru alte judeţe. Am văzut că şi alte partide au împărţit calendare. În calendare sunt trecute sărbătorile legale. E un produs de calitate şi de bun gust. Nu se face campanie. Nu scrie nicăieri : votaţi! Are sigla PSD, dar nu scrie votaţi", a declarat Ion Georgescu, primar al oraşului Mioveni şi şef de campanie pentru PSD Argeş.