Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu a primit astăzi vizita Excelenței Sale, Michael Zupančič, ambasadorul Republicii Slovenia în România. 
Deși se află de doar 14 luni în România, Excelența Sa a vizitat până acum de mai multe ori județul Argeș, cei drept nu în calitate oficială, ci ca persoană fizică. Și asta pentru că ambasadorul Republicii Slovenia în România, Michael Zupančič, este un iubitor al muntelui, motiv pentru care a vizitat de câteva ori până în prezent Transfăgărășanul.
“Iubesc profund zona Transfăgărășan. Și vă spun acest lucru pentru că asta simt. Pentru mine este ceva normal să merg pe Transfăgărășan, nu este o afirmație diplomatică. Cred că aveți aici cea mai frumoasă zonă montană” a spus Excelența Sa. 
La rândul său președintele Dan Manu a precizat că încă de la preluarea mandatului zona de nord a județului și în mod special Transfăgărășanul au reprezentat și reprezintă o prioritate pentru dezvoltarea turismului. 
“Nordul județului este o zonă pe care dorim să o dezvoltăm, preponderent turistic. Și pentru a putea face acest lucru, noi, administrația județului, trebuie să ajutăm zona, trebuie să creăm infrastructura necesară. Este inadmisibil ca Transfăgărășanul să fie închis din noiembrie până în iunie. Facem toate eforturile pentru a dezvolta o strategie care să aibă drept rezultat accesul pe Transfăgărășan pe tot timpul anului ” a spus președintele Dan Manu.