Tăierea copacilor pentru a se crea locuri de parcare este un subiect sensibil la care mulţi argeşeni reacţionează impulsiv. Dovadă stau discuţiile acide şi siropoase din mediul virtual unde domna Ania Cazan a postat o fotografie de pe strada Trivale unde s-au tăiat mai mulţi castani pentru a se crea locuri de parcare.


"RUŞINE CELOR CARE VOR LOCURI DE PARCARE şi au tăiat cei doi castani. Toată lumea îl invocă pe Ţepeş, în situaţii de revoltă. Eu stau şi mă întreb: dacă lui Eminescu i se tăiau teii, despre ce mai scria? "O betonule, betonuţule, Ce mai faci, drăguţule?" invocă Ania Cazan.


Solidară cu postarea doamnei Cazan este şi Ana Maria Stroescu care adaugă "Ai impresia că sunt conştienţi de ceea ce fac? Pe ăştia care taie copaci ca să-şi planteze maşinile nu aş avea nicio problemă în a-i ţine cu botul în ţeava de eşapament să stea să respire gaze până nu mai pot. O ducem rău de tot şi cu ştiinţa şi cu civilizaţia. Îţi înţeleg frustrarea pentru că o resimt şi eu."


O lămurire pe această cale vine chiar de la Mirel Ionescu, unul dintre acţionarii firmei RoWeb, una dintre cele mai importante firme de soft din ţară.
"Înainte să insinuezi că cineva a comandat tăierea unor copaci ca să facă locuri de parcare ar fi bine să te informezi la ADP care a fost motivul pentru care i-au tăiat. Unul din ele cel mai probabil este că erau putrezi şi aveau bucăţi din ei căzute ce se sprijineau în firele ce trec pe sub ei şi puneau în pericol viaţa oamenilor care treceau pe sub ei. De asemenea, dacă vorbim de locuri de parcare, peste stradă locurile de parcare sunt blocate abuziv şi ilegal cu semne de 'nu parcaţi' improvizate din lemn. Ar fi frumos înainte să răspândim ură şi să acuzăm, să ne şi informăm." sunt cuvintele acţionarului de la RoWeb.