Zilele comunelor Schitu Golești și Valea Iașului, dar și “Festivalul Bulzului” de la Slănic - Aninoasa au reprezentat pentru argeșenii celor trei localități un bun motiv de a sărbători și de a socializa. Alături de cetățeni și administrațiile locale din cele trei comune s-a aflat și conducerea Consiliului Județean Argeș, președintele Dan Manu și vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă. Cu această ocazie, președintele Dan Manu a înmânat câte o diplomă de excelență, în semn de apreciere pentru întreaga comunitate. 
La rândul său, și președintele Dan Manu a primit, pentru sprijinul acordat la dezvoltarea localităților, diplome de excelență. De altfel, președintele Consiliului Județean Argeș a dat asigurări că administrația județului este alături de argeșeni și știe ce are de făcut pentru binele și dezvoltarea fiecărei localități.

Cum alegerile parlamentare bat la uşă, a fost un bun prilej şi pentru politiceni să ia judeţul la pas. Liderii PSD, PNL dar şi ALDE au fost la tot pasul. De la petreceri nu au lipsit: Simona Oprescu, Tudor Pendiuc, Andrei Gerea, Ion Georgescu, Radu Vasilică, Gheorghe Marin, Olimpia Doru, Iani Popa, Şerban Valeca.