Weekendul acesta se anuntă unul interesant atat pentru microbiști, cât și din punct de vedere al competițiilor la care vor participa echipe și sportive din Mioveni.

FOTBAL
Vineri, 23 septembrie, de la ora 17.00, CS Mioveni 2 va juca în deplasare pe terenul celor de la CS Atletic Bradu, în cadrul etapei a IX-a din Liga III la fotbal.
Duminică, 25 septembrie, CS MIOVENI se va întâlni cu liderul clasamentului, CHINDIA Târgoviște, în cadrul etapei a IX-a din Liga II la fotbal. Partida de va disputa la Târgoviște de la ora 15.00.

HANDBAL
Sâmbătă, 24 septembrie, se va desfășura cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Handbal, unde Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 evoluează cu două echipe.
- echipa de Junioare III, antrenată de Silvia Purice va suține cel de-al doilea meci din acestă etapă cu CS Torok Râmnicu Vâlcea, în Sala Sporturilor Trivale, începând cu ora 10:00.
- echipa de Junioarele I, coordonată de Ghiulai Lucian si Claudia Iancu, va sustine un meci extrem de important împotriva echipei CSS II Bucureşti, de la ora 12.00, tot în Sala Sporturilor Trivale.
Intrarea pentru spectatori la aceste două partide va fi liberă.

TENIS
Sportivii secţiei de tenis a Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 vor participa în perioada 23 - 27 septembrie, la trei competiţii importante după cum urmează:
- “Cupa Bucovina” – Bucureşti, unde vor concura Flavia Ogrezeanu şi Alberto Nuţă, 
- Trofeul “Doru Badilă”- Bucureşti, unde va concur sportivul Ștefan Bădiţă . 
- "Cupa Aditen”- Băile Govora unde vor concura Matei Seciu, Victor Dumitru, Mihai Ciungu şi Andrei Ciobanu.