AEDSA Language Centre se extinde! AEDSA deschide un nou sediu în Mioveni. Înscrierile se fac la telefonul 0799219922. De asemenea, continuă şi înscrierile în Piteşti la adresa din Strada Trivale, nr. 11. Înscrierile se fac până pe 26 septembrie.

AEDSA Language Centre oferă cursuri de limba engleză, franceză şi germană pentru pregătirea examenelor Cambridge, DELF şi Goethe.

Cursurile se adresează copiiilor (începând cu vârsta de 3 ani), dar şi adulţilor! Grupele sunt alcătuite din 6-10 cursanţi, astfel încât procesul educaţional este ţintit şi asigură o acoperire corespunzătoare a tuturor cerinţelor. Iar rezultatele obţinute până acum vorbesc de la sine!

Specialiştii AEDSA au participat recent şi la o Conferinţă cu traineri de la Cambridge, Oxford, Pilgrims Teachers Training, National Geographic, British Council, Shakespeare School, Education First.

Mai multe detalii pot fi obţinute şi pe pagina de Facebook a AEDSA. Se pot trmite întrebări, sugestii şi se pot solicita informaţii şi la adresa de e-mail office@aedsa.ro.