Echipa de tenis de masă a Clubului Sportiv Mioveni va debuta astăzi, în noul sezon al Cupei ETTU (European Table Tennis Union). Pentru CS Mioveni vor juca Ionuţ Seni, Rareş Şipoş şi Alexandru Cazacu.
În primul tur al celei de-a doua competiţii europene la tenis ca şi valoare vor juca 16 cluburi din 10 ţări, printre care şi CS Mioveni, singura echipă din România care participă în Cupta ETTU în acest an. Astfel, au fost stabilite 4 grupe de câte patru echipe, iar primele două clasate se vor califica în turul următor. Mioveniul a fost repartizat în prima grupă, care se va desfăşura în Luxemburg.

Meciurile Mioveniului sunt programate astfel:
17 septembrie, ora 14.00: CS Mioveni - SK Vydrany 
17 septembrie, ora 19.00: CTT CER ESCALA - CS Mioveni 
18 septembrie, ora 10.00: DT Diddeleng - CS Mioveni 
18 septembrie, ora 10.00: SK Vydrany - CTT CER ESCALA 

CS Mioveni este campioana sezonului trecut la tenis de masă în România, la masculine, după ce au cucerit pentru prima oară în istorie titlul, învingând în finală un alt club argeşean, CS Pristavu Câmpulung. Meciul s-a jucat în dublă manşă, Mioveniul câştigând în tur, în deplasare, cu 5-1, şi în retur, acasă, cu 5-2. Pentru echipa din Mioveni au jucat Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Aruna Quadri, însă ultimul nu se va mai regăsi acum pe lista jucătorilor care vor evolua în Cupele Europene.