În această zi, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, în prezența Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Calinic și împreună cu preoții din Mioveni, a organizat o acțiune socială în cadrul Școlii generale “Liviu Rebreanu”, unde 70 de copii au primit ghiozdane și rechizite școlare.
Cu această ocazie, Înaltpreasfinţitul Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muşcelului, a vizitat câteva biserici reprezentative din orașul Mioveni, unde s-a interesat de stadiul unor lucrări care se află în derulare la aceste sfinte lăcașe. Este vorba de Biserica “Sfinții Trei Ierarhi”, Biserica și Cimitirul „Sf. Martiri Brâncoveni” și Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, unde Înaltpreasfinția Sa a analizat evoluția lucrărilor executate până în prezent la pictura de interior.
Edilul din Mioveni, Ion Georgescu, îi mulțumeşte Înaltpreasfinției Sale pentru "grija pe care ne-o poartă, cât și pentru sprijinul necondiționat pe care ni-l acordă pentru ca noi să putem duce la bun sfârșit toate aceste proiecte."