Olimpia Doru, proaspătul consilier judeţean, este de departe cea mai puternică femeie din Consiliul Judeţean Argeş şi poate chiar şi din mediul de afaceri local.
Olimpia Doru a lucrat la bancă, după care, în 2002 a pornit o afacere pe cont propriu. A plecat de jos, de la un spaţiu închiriat pe strada Depozitelor unde realiza paravânturi auto. Acum, doamna Olimpia Doru are peste 50 de angajaţi care lucrează într-o hală modernă. Perseverenţa şi profesionalismul de care a dat dovadă au stat la baza extinderii afacerii, în prezent producând separatoare de grăsimi, rezervoare, containere, cabine, toalete ecologice etc.
Anul trecut, afacerea pe care o coordonează a avut o cifră de afaceri de peste 105 miliarde lei vechi şi un profit de peste 15 miliarde lei vechi.
Pe lângă afaceri, Olimpia Doru are timp şi de politică. În prezent face parte din PNL fiind preşedinta Organizaţiei de Femei la nivel judeţean. În cadrul Consiliului Judeţean Argeş face parte din comisia pentru atragerea fondurilor europene, investiții, imm-uri, turism.

 

Despre Olimpia Doru

- s-a născut la Bârla şi îşi serbează ziua de naştere pe 6 decembrie
- a învăţat la Liceul Economic Maria Teiuleanu
- a studiat la Colegiul Naţional Zinca Golescu
- este membru la Rotary Club Piteşti
- este vicepreşedinte la Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş