O pată pe obrazul Piteştiului, mai ales în condiţiile în care cu bani de la Guvern şi de la UE s-a construit o gară modernă, este blocul G1, din Tudor Vladimirescu.

Blocul a fost început înainte de 1989, dar nu a fost terminat. În 2002, a trecut de la stat la Primărie, iar de atunci tot încearcă autorităţile locale să îl includă pe lista ANL în vederea atragerii de fonduri cu care să îl termine. Între timp, structura de rezistenţă s-ar putea să fi fost afectată, aşa că se impune o expertiză înainte de a începe orice investiţie.

Şi statul ar avea de câştigat, căci unele apartamente ar reveni - există deja un protocol semnat - Ministerului Administraţiei şi Internelor (pentru Poliţie). Dâncu nu a zis nici ba, nici da. Va da tema spre analiză consilierilor de la Guvern. Cum a mai fost pasată şi altădată. Doamne fereşte de vreun cutremur, că poate nu va mai avea ANL ce să finanţeze în Piteşti! Şi apropo de ANL: Agenţia nu a finanţat în Piteşti niciun bloc nou, ci doar reabilitarea a trei construcţii (în Trivale, pe Aleea Căminelor şi pe Aleea Negoiu).