Etapa naţională a celei mai importante competiţii profesionale din domeniul energetic a anului 2016 a oferit celor 114 electricieni participanţi ocazia să lucreze “sub tensiune”.

 

Echipa de electricieni a operatorului CEZ Distribuţie s-a întors de la faza naţionala a competiţiei Trofeul Electricianului cu premii la două dintre cele 4 probe la care a participat:

 

  • Pe podiumul specialităţii „Electrician PRAM" a urcat Dumitru Negrilă, de la Centrul de Exploatare 110 kV Gorj, care a obţinut locul II.
  • Specialitatea „Electrician exploatare reţele de distribuţie MT/JT” a adus operatorului CEZ Distribuţie, reprezentat de Daniel Paraschiv, de la Centrul de exploatare judeţean MT/JT Teleorman, locul III.

Totodată, la proba pe echipe CEZ Distribuţie a obţinut locul II la specialitatea Exploatare reţele de distribuţie MT/JT şi locul II, la specialitatea Exploatare staţii.

 

Despre Trofeul Electricianului

Competiţia, aflată la cea de-a 37-a ediţie, a trezit de-a lungul timpului interesul şi implicarea unui număr tot mai mare de profesionişti dornici să demonstreze că perfecţionarea continuă este o necesitate şi o iniţiativă demnă de lăudat.