"Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din municipiul Piteşti", concurs iniţiat de primărie, va fi organizat şi în acest an.

 

 

Ca de obicei, concursul va fi dotat cu premii, valoarea lor urmând să fie anunțată până pe 18 mai. Asociațiile interesate se vor putea înscrie în concurs în perioada 1-15 aprilie inclusiv, depunând o cerere în acest sens la Registratura Primăriei. Concursul va avea loc între 1 aprilie și 20 mai.

Jurizarea va fi făcută de o comisie desemnată prin dispoziție a primarului Tudor Pendiuc. La concurs vor putea lua parte toate asociațiile de proprietari din Pitești care nu au restanțe mai vechi de 30 de zile către furnizorii de utilități.

 

Criteriile avute în vedere vor fi următoarele: amenajare și curățenie spații verzi, amenajare și curățenie la intrarea în bloc, lucrări de întreținere a fațadei imobilului și reabilitare termică, starea tehnică a subsolului și a terasei, vechimea blocului și alte aspecte relevante pentru buna gospodărire a asociației (de exemplu: colaborarea cu Primăria sau existența în bloc a unui sistem de supraveghere video).

 

Se vor acorda un premiu pentru „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din municipiul Piteşti’’ şi câte un premiu pentru ,,Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari din fiecare cartier’’, pentru următoarele cartiere: Găvana, Trivale, Banat, Exerciţiu, Craiovei, Războieni, Prundu şi Fraţii Goleşti, Tudor Vladimirescu, zona Centru şi Calea Bucureşti, Popa Şapcă, zona Nord şi Eremia Grigorescu.

 

Rezultatele le vor fi comunicate concurenților până pe 11 mai, existând și o perioadă de contestații de 48 de ore. Premierea se va desfășura cu ocazia Zilelor Piteștiului.