Aseară, pe postul local de televiziune Curier TV au fost prezenți în studio primarul ales Cornel Ionică și viceprimarii Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru.
În cadrul emisiunii, doamna Barață (pentru că nu ne permitem să îi spunem Marilena), a făcut cam ce a dorit domnia sa atât cu invitații dar și cu telespectatorii care au intrat în direct.
Pe domnul Apostoliceanu, invitat în calitate de viceprimar al Piteștiului, i se adresa cu "Sorin" și nu cu Domnule Apostoliceanu sau Domnule viceprimar. Cu alte cuvinte prestanța noului viceprimar a fost redusă drastic în subconștientul celor care au urmărit emisiunea. Sorin va rămâne pentru cei care au urmărit emisiunea puștiul care a terminat facultatea în grupă cu fiul moderatoarei și nicidecum viceprimarul Piteștiului.
Mai mult, crezând că piteștenii îl vor asalta cu laude pe primarul ales, Cornel Ionică, doamna Barață a preluat câteva telefoane de la telespectatori. Văzând că aceștia nu îl ridică în slăvi pe Ionică și că îi reproșează multe probleme promise și nerezolvate, moderatoarea a ordonat instaurarea cenzurii. Numai că după ceva vreme, fostul consilier local Gheorghe Dinescu a putut interveni telefonic. Cu alte cuvinte, dacă nu ai funcție publică sau nu ști ce să vorbești când intri în direct ești cenzurat. Rușine!

Întrebat telefonic de redactorii "Argeşul Vorbeşte" despre atitudinea moderatoarei Marilena Barață, domnul viceprimar Sorin Apostoliceanu ne-a declarat că nu i se pare normal că i s-a adresat cu "Sorin" și câ dânsul i-a spus de la începutul emisiunii să nu ia telefoane în direct pentru că au venit la emisiune pentru a-și prezenta strategia pe următorii patru ani.