Cornel Ionică, primarul ales al Piteştiului, a postat astăzi pe pagina sa de Facebook un îndemn pentru piteşteni să iasă la plimbare prin parcuri, dar şi să protejeze plămânii verzi ai oraşului.

"O preocupare constantă a administraţiei locale din municipiu este aceea privind îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru toţi locuitorii. În acest sens se însciu şi acţiunile pe linie de creştere a suprafeţelor de spaţii verzi atât prin plantări de arbori şi arbuşti (plantări care pe finalul anului trecut şi în acest an au fost fără precedent!), cât şi prin amenajarea de noi parcuri, aşa cum este Lunca Argeşului.

Avem însă în egală măsură grijă şi de parcurile deja existente. Un exemplu este Parcul Ştrand care a fost reabilitat cu fonduri europene şi care atrage acum foarte multă lume.
Şi pentru că urmează weekend-ul, vă invit să petreceţi în aceste zile măcar câteva ore în parcurile municipiului şi să aveţi grijă de ele, pentru că sunt bunuri comune ale tuturor. Aceste adevărate oaze de verdeaţă, plămânii verzi ai Piteştiului care sunt parcurile, merită atenţia şi grija noastră a tuturor!", a scris Cornel Ionică pe Facebook.