Joi, 31 martie a.c., în sala de şedinţe a Primăriei Mioveni, a avut loc întalnirea reprezentanţilor Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Argeşelului şi Muscelului 2013”.
    Scopul acestei reuniuni a fost acela de prezentare a unei strategii zonale integrate pentru dezvoltarea localităţilor din zonă.
    Organizatorul acestei întâlniri a fost Nicolae Tudose, directorul S.C S.Ed.C Mioveni alături de primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu( preşedintele Asociaţiei).
Printre cei prezenţi s-au numărat Florin Văduva, directorul Centrului European de Consultanţă şi Antreprenoriat Eurobiz, Nicolae Bâldea, preşedintele Asociaţiei "Pentru o Apă Curată", primarii comunelor Țițești, Vulturești, Hârtiești, Boteni, Davidești,Micești, dar și invitați care doresc să adere sau să se implice.
    Întâlnirea a fost foarte importantă pentru zona amintită, deoarece proiectele A.D.I trebuie să se dezvolte mai ales pentru modernizarea infrastructurii comunelor din zonă (apă -canal, drumuri, iluminat public, structură rutieră etc.)
    Reamintim că în anul 2013, oraşul Mioveni, în calitate de membru fondator, împreună cu 6 comune din județ (Davidești, Vulturești, Hârtiești, Micești, Țițești şi Boteni), au înfiinţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Argeşelului şi Muscelului 2013”.
Alte 16 unități administrativ - teritoriale au intenţia de a adera în cadrul Asociației: Consiliul Județean Argeș și comunele Miroși, Valea Danului, Cetățeni, Nucșoara, Morărești, Băiculești, Aninoasa, Rociu, Schitu Golești, Dâmbovicioara, Mușătești, Bughea de Jos, Lerești, Săpata și Băjești
    Asociaţia s-a constituit din necesitatea de a creşte calitatea serviciilor de alimentare cu apă, canalizare şi iluminat public la standarde europene, precum şi atragerea de fonduri pentru localităţile din zonă.