În ziua de 12.06.2016, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la următoarele evenimente:

 

INTERVENŢII SMURD ŞI ALTE MISIUNI:

Echipajele SMURD au intervenit la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă,  la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

 

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Călinești, Buzoiești, Hârtiești, Băiculești, Lerești, Șuici, Uda, Pitești,  pentru a susţine activităţi de informare  preventivă la  unitățile de cult.

 

- 12.06, un echipaj de urgență de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea   a intervenit în comuna Vedea, pentru asanarea unei fântâni publice. Cu ajutorul ejectorului pentru ape mici s-au evacuat aproximativ 17 mc de apă.

- 11.10, un echipaj de urgență de la Detaşamentulde Pompieri Pitești  a intervenit în municipiul Pitești, Teatrul Alexandru Davila, pentru a asigura măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

- 11.20, un echipaj de urgenţă și un echipaj cu autoscara mecanică de la Detaşamentul de Pompieri  Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Libertății, pentru degajarea unui copac căzut peste firele de electricitate.

- 11.32, un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri  Curtea de Argeș a intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada Basarabilor, pentru transportul unei persoane supraponderale, pacientă de 58 de ani, aflată în imposibilitatea de a se deplasa, de la domiciliu, la Ambulanţă.

- 12.20, un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri  Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Aleea Eftimie Antonescu, pentru transportul unei persoane, pacientă de 73 de ani, aflată în imposibilitatea de a se deplasa, de la domiciliu, la Ambulanţă.

- 13.10, un echipaj de urgență de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea   a intervenit în comuna Vedea, pentru asanarea unei fântâni publice. Cu ajutorul ejectorului pentru ape mici s-au evacuat aproximativ 12 mc de apă.

- 16.36, un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri  Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Grigorești, pentru a  asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor deoarece o creangă a căzut peste firele de înaltă tensiune generând aprinderea acestora.

- 16.40, un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri  Câmpulung a intervenit în comuna Stoenești, sat Cotenești, pentru salvarea unui animal  (cabalină) căzut într-un canal cu adâncimea de 1,5 m.

- 17.04, un echipaj de urgență de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni   a intervenit în comuna Leordeni, pentru degajarea unui copac căzut peste firele de electricitate și telefonie.

- 17.40, un echipaj de urgență de la Detaşamentulde Pompieri Pitești  a intervenit în municipiul Pitești, Teatrul Alexandru Davila, pentru a asigura măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

- 04.04, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un  echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au  intervenit  în localitatea Valea Ursului, la un accident rutier în urma căruia un autotren s-a răsturnat pe partea dreaptă, peste un stâlp de curent și un gard. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale șoferului, care a refuzat transportul la spital, iar echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.