Viceprimarul Cornel Ionică, candidat al PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, are numai cuvinte bune pentru colegii săi din Consiliul Local care se reunesc astăzi în ultima şedinţă din mandatul actual.
"Pentru toţi cei 21 de colegi din cadrul Consiliului Local Pitești, astăzi este ultima zi de lucru din acest mandat. Astfel, se încheie un mandat de 4 ani și apreciez că se încheie cu rezultate de excepție. Este cel mai bun mandat de după 1990, în care s-au cheltuit sume importante bani, dar în shimb s-au realizat și multe proiecte importante pentru Pitești.
 
Pot spune fără reținere ca a fost cel mai bun mandat, cu cele mai bune rezultate și o transparență decizională maximă. Am lucrat cu oameni deosebiți, indiferent de partidul din care au făcut parte. Au dat dovadă de devotament în ceea ce privește activitatea publică.
 
În afara colegilor din PSD, cărora le mulțumesc pentru susținerea constantă pe care mi-au acordat-o, am avut o colaborare deosebită și cu domnii Radu Perianu, Tiberiu Avramescu, Mihai Tudor, George Malacu și Gheorghe Dinescu, cărore le mulțumesc încă o dată pentru imparțialitatea și echilibrul de care au dat dovadă în tratarea unor situații în cadrul Consiliului Local, fără a face politică, ci doar administrație. Tuturor le doresc succes, atât celor care după acest mandat vor pune punct carierei de consilier, cât și celor care, după 5 iunie, doresc să facem în continuare echipă la primăria Pitești", a declarat Cornel Ionică.