Stai de vorbă cu un prieten afli o părere, te mai sună altul afli alta ... Păi hai să rupem odată pisica în două şi să ne decidem. Mergem pe mâna unor independeţi asimilaţi unor tehnocraţi, iar după 4 luni începem să îi înjurăm că nu se descurcă cu administraţia locală? Sau mergem pe mâna partidelor politice şi să-şi asume programele electorale.

Vă mai aduceţi aminte cât de mult şi-a dorit poporul un Guvern tehnocrat? Acum îl criticăm cu toţii. Ce poate face un independent de unul singur? O picătură într-un ocean.
Nu cred că există vreun piteştean care nu-şi doreşte să schimbe ceva în bine prin votul său. Dar să nu ne focalizăm pe ţinte false. Cine o să răspundă în locul unui independent? Nimeni.

 

Cât despre Tudor Pendiuc, care candidează independent, de fapt va avea susţinerea consilierilor locali ai PSD. Va fi un fel de Sorin Oprescu de la Bucureşti care din postura de independent făcea jocurile PSD-ului ca oraşul să meargă bine. Noul consiliu local se pare că va merge în continuare cu Cornel Ionică viceprimar şi Robert Tudorache al doilea viceprimar din partea ALDE. Dănuţ Dinu în urma scorului bun pe care îl va scoate va prelua cu siguranţă un partid mai mic, iar independentul Tudorică Marin va bate palma cu partidele de dreapta.