Încă de la început am promovat ideea unei schimbări urbanistice a oraşului. Piteştiul trebuia să scape de toţi boscheţii dintre blocuri. Am copilărit în cartiere şi ştiu ce însemna să nu ai o bancă, un loc unde să te strângi cu prietenii. Regenerarea urbană chiar a deschis oraşul, arată mult mai bine. Nu sunt un critic ca alţii, să spun de ce s-a făcut şi de ce s-a distrus spaţiul verde. Schimbarea trebuia să plece de undeva. Problema este să găsim împreună, dar în special administraţia locală, soluţia pentru un oraş plin de verdeaţă. Şi sunt convins că se vor găsi soluţiile si pentru această problemă.
Ce mă supără în schimb este atitudinea autorităţilor de a ignora chiar şi lucrurile făcute cu stil. Pe bani europeni, şi nu puţini la număr s-au amenajat şi ghenele de gunoi în cadrul regenerării urbane. Numai că societăţile de salubritate ale oraşului îşi bat joc de munca celor de la primărie. Iată cum arată ghena de gunoi de lângă Expo-Parc (foto). Un jeg total care îţi taie orice avânt să mai treci cu copilul prin frumosul parc. Gunoierii chiar îşi bat joc de piteşteni. Lasă tomberoanele la voia întâmplării, dar şi unii din rândul nostru, al piteştenilor, dăm dovadă că nu avem cei şapte ani de acasă. Aruncăm gunoiul la doi paşi de tomberoane. Şi pun pariu că astfel de persoane sunt cei care critică tot ce se face în oraşul ăsta.

Iar tu Ionică, dă deşteparea în primăria aia ... dă ordine la salubritate să fie daţi afară toţi nesimţiţii care îşi bat joc de banii europeni ... scapă-ne de toate jegurile care nu au cei şapte ani de acasă, căci piteştenii pe tine te acuză pentru nesimţirea lor.