Impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pe mijloacele de transport aferente anului fiscal 2021 se pot plăti în două rate egale până la data de 31 martie 2021 inclusiv și 30 septembrie 2021 inclusiv.
Pentru plata cu anticipaţie a acestora, până la data de 31 martie 2021 inclusiv, Consiliul Local și Primăria Mioveni acordă o bonificaţie de 10% persoanelor fizice și de 5% pentru persoanele juridice.
Impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata fără autentificare şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.
Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.
Plata taxelor, impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.