Parlamentul României nu mai este expresia democrației, a angajamentului față de cetățeni, garantul respectării drepturilor fundamentale, constituționale, susține senatorul de Argeș al PSD Cristina Stocheci.

Coaliția majoritară PNL – USR PLUS – UDMR a transformat Parlamentul României în Țara dictaturii, a pumnului în gură și a sfidării a tot ceea ce înseamnă libera exprimare și apărarea drepturilor cetățenilor împotriva abuzurilor celor 244 de parlamentari ai coaliției. Ești, practic, forțat să lupți prin toate mijloacele pentru a pune stavilă nedreptăților instaurate, declară Stocheci.

"Zilele acestea am susținut mai multe amendamente la Legea Bugetului de Stat, iar unul dintre cele mai importante a fost înființarea unui Laborator de Radioterapie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Sănătatea din Argeș are nevoie de diversificarea serviciilor. Un compartiment de radioterapie în cadrul Spitalului Județean de Urgență presupune efectuarea unui tratament loco-regional al cancerului cu două scopuri: curativ și paliativ.
Terapia cu radiații este una din cele mai utilizate și sigure metode în tratamentul cancerului.
Conform datelor statistice, nevoia de radioterapie crește îngrijorător, cu 3% pe an.

În plină pandemie și într-o luptă continuă pentru sănătatea cetățenilor, diferența dintre viață şi moarte, dintre alinare și suferință nu poate fi subordonată unor rațiuni politicianiste mărunte, concretizate în alocări de fonduri pe criterii discreționare, în funcție de calcule politice meschine. Viețile oamenilor nu au culoare politică şi nici preț!", afirmă Cristina Stocheci.