SPECTACOLE la SALA LUMINA!
 Programul evenimentelor organizate de Centrul Cultural Județean Argeș este bogat. 
 ???????????????????????????? ????????-???? ???????????????????? - ???????????????????????????? ???????? ????????????????????
 ????????̂????????????̆????????̆, 27 februarie, de la ora 12.00, la Sala Lumina, Centrul Cultural Județean Argeș și IULIANA MARCIUC vă invită la întâlnirea cu fascinante povești de viață care dezvăluie o serie de destine ca-n filme, povești adevărate spuse cu decență, cu umor, cu bucurie sau cu suferință.
 Și pentru a da o și mai mare emoție evenimentului, prezentarea cărții va fi susținută prin recitalul tinerilor talentați de la Musicando cu Adina Sima.
 Intrarea este LIBERĂ în limita locurilor disponibile.
 
 ???????? ????????????, ???????? ????????̆????????̦????????̦????????
 Secția Divertisment a Centrului Cultural Județean Argeș vă oferă mărțișoare muzicale ????????????????????????????????̆, 28 februarie 2021, de la ora 18.00, în cadrul spectacolului Un DAR, de MĂRȚIȘOR”.
 Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Centrului Cultural Județean Argeș (Sala Lumina).
 Prețul biletului este de 20 lei.
 Pensionarii, elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50%.
 Evenimentele se vor desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor, cât și din partea participanților, a tuturor măsurilor de protecție împotriva contaminării cu SARS-COV-2, impuse de legislația în vigoare.
 ????????????????̦????????????????: Numărul locurilor disponibile este în limita a 30% din capacitatea sălii, conform măsurilor legale în vigoare, adoptate în contextul prevenirii infectărilor cu SARS-CoV-2.