"Ce s-a ales de țara lucrului bine făcut?", întreabă senatorarea de Argeș Cristina Stocheci de la PSD, care ofer și răspunsul categoric - "praful!"
"În activitatea parlamentară un rol fundamental îl are cuvântul.
Tribuna parlamentară este un instrument al democrației, al libertății, al apărării cetățenilor de abuzurile statului, al creșterii bunăstării naționale, al apărării identității naționale și al valorilor.
Viziunea PSD este ca nimeni să nu fie lăsat în urmă. Viziunea Dreptei pentru țară este să îi condamne pe toți cei slabi, tăind venituri de la copii până la vârstnici.
Astfel, cetățenii români au ajuns să trudească pentru a întreține mii și mii de sinecuri și privilegii speciale, ale actualei guvernări. Politica nu mai e făcută pentru cetățeni, ci pentru un grup de interese, care prin minciună și incompetență își bate joc de banii și munca românilor.
Va veni și vremea aceea în care fiecare pensionar umilit, fiecare copil care merge la culcare flămând, fiecare cetățean batjocorit de Guvernul Cîțu, vor fi răzbunați.
Până atunci, noi, cei din PSD, nu vom face jocurile lui Iohannis şi a actualei guvernări. Noi vom continua să vorbim strict despre chestiunile de maxim interes pentru alegători - creşterea de venituri, majorarea salariilor medicilor şi profesorilor, creşterea pensiilor, majorarea alocaţiilor de stat pentru copii, despre investiţiile în sănătate, despre aducerea de fonduri europene în România şi despre cum trebuie apărat interesul României. Pentru că da, sub guvernarea PSD, România merge bine!", transmite Cristina Stocheci.