Plătiți integral, până la 31 martie, valoarea impozitelor locale aferente anului 2021 pe teren, casă şi pe maşină și beneficiați de o reducere de 10%!

Impozitul pe teren sau pe casă se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipaţie a impozitului integral, pentru tot anul, până la data de 31 martie inclusiv, se acordă o bonificaţie de până la 10% pentru persoanele fizice.

Persoanele juridice care aleg să achite integral, anticipat taxele și impozitele datorate către bugetul local, vor beneficia de o reducere de 5%.

Ca metodă de plată, achitarea online a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și reducând riscurile asociate aglomerației, în contextul epidemiologic actual. Plata prin internet se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea ”Plata cu autentificare”, după selectarea "Primăria oraşului Mioveni" din lista de instituţii.

Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor prin Sistemul Național Electronic de Plată Online pe www.ghiseul.ro este disponibilă 7 zile din 7 și nu se percepe comision.