Spitalul Orăşenesc „Regele Carol I” din Costești, județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de economist, gradul I la Biroul R.U.N.O.S.

Spitalul Orăşenesc „Regele Carol I” din Costești, județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de referent de specialitate debutant S, la Biroul de Management al Calității Serviciilor de Sănătate.

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” din Pitești, Județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea funcției vacante de personal civil contractual, pe perioadă nedeterminată: muncitor calificat I (zugrav-vopsitor), formația întreținere clădiri și instalații.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, județul Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de registrator medical debutant.

Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, Judeţul Argeş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmieră debutantă în cadrul Secției Pneumologie II.