CS Mioveni a câștigat titlul național la judo-veterani!
Sportivul din Mioveni, Ştefan Stoica, în vârstă de 43 de ani, a obţinut, în premieră pentru CS Mioveni, titlul de campion național la individual, în cadrul Campionatului Naţional de Judo pentru veterani, catgoria de vârstă M3, 90 kg. Pe lângă această evoluție individuală, sportivul nostru a mai participat şi în concursul pe echipe, unde au obţinut locul 3.
De la reluarea competiţiilor, după pauza cauzată de pandemie, clubul nostru a mai avut câteva rezultate notabile la judo, la două competiţii. Astfel, luna trecută, la Finala Campionatului Naţional Under 21, Alexandra Ştefania Pârvu a obţinut locul 3 la 57 kg. Tânăra judoka galben-verde este şi componentă a Centrului Olimpic de Judo de la Deva, fiind convocată la lotul naţional.
De asemenea, acum două weekend-uri, tot la Poiana Braşov s-au desfăşurat Finalele Campionatului Naţional Under 16, unde Elida Purcaru a ieşit vicecempioană naţională la 62 kg, iar Cătălin Andrei s-a clasat al şaptelea la 73 kg. Elida Purcaru a fost şi ea convocată la lotul naţional în cadrul Centrului Olimpic de la Deva.