De aproape un an și jumătate, secția de pediatrie a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit profesional cu un tânăr medic, care a ales să profeseze acasă, deși alte clinici cu renume s-au arătat interesate de serviciile sale.
Dr. Albu Cristina, medic specialist pediatru este "o ardeleancă" 100 % din orașul Mioveni. Absolventă a Colegiului liceal "Zinca Golescu" din Pitești, dr. Albu Cristina și-a împlinit visul din copilărie, motiv pentru care a urmat Facultatea de Medicină Generală UMF “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca a fost locul în care dr. Albu începe cariera de medic pediatru, urmând o perioadă de dezvoltare profesională și a competențelor în specializarea pediatrie pe mai multe componente precum genetica medicală, bioetică, diabet zaharat și boli de nutriție, chirurgie și ortopedie pediatrică, neonatologie, boli infectioase, ecografie și imagistică medicală, psihiatrie pediatrică, pneumologie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, oncologie și hematologie pediatrică, dermatologie.
A fi pediatru este o mare responsabilitate, deoarece pediatrul este în egală măsură un medic pentru copii, dar și pentru părinți. Medicul pediatru are datoria de a îndruma şi educa părinţii şi, împreună cu aceştia, să aibă ca obiectiv comun o cât mai bună dezvoltare psihomotorie, somatică, intelectuală şi afectivă a copilului, pentru a pune corect baza unui organism sănătos și armonios dezvoltat.
Program ambulatoriu - Secția Pediatrie - Spital Mioveni
Dr. Albu Cristina, medic specialist pediatru
Program:
Luni - 08.00 - 11.30
Marți - 08.00 - 11.30
Miercuri - 14.30 - 18.00
Joi - 14.30 - 18.00
Vineri - 08.00 - 11.30 (săptămâna pară)
- 14.30 - 18.00 (săptămâna impară)
Mai multe detalii pe http://spitalmioveni.ro sau la nr. de tel: 0372 79 12 12
 
 
 
 
2 comentarii
2 distribuiri