S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. depune toate eforturile pentru bunăstarea câinilor fără stăpân de la adăpostul aflat în administrarea societății noastre din cartierul Racovița, oraș Mioveni.
Multe dintre aceste animale trăiesc în adăpost de o perioadă îndelungată și nevoia de a le oferi condiții mai bune reprezintă o preocupare continuă a societății noastre.
Domnul director general, Nicolae Tudose împreună cu președintele Asociației Happy Paws Romania e.v., Sina Marie Rottger au elaborat planuri în vederea îndeplinirii obiectivelor privind condițiile de trai ale animalelor, unele dintre ele fiind deja realizate.
Prin sprijinul si donațiile oferite de Asociația Happy Paws Romania e.v., au fost demarate o serie de lucrări în vederea amenajării unor spații noi și construirea unor țarcuri suplimentare, pentru a le oferi câinilor mai mult spațiu și pentru a reduce numărul acestora din țarcurile deja existente.
Societatea noastră administrează baza de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Mioveni, serviciu ce acționează în interesul comunității locale. O preocupare permanentă a noastră este aceea de a ține sub control fenomenul câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți și reducerea riscurilor asupra sănătății oamenilor, precum și încurajarea adopțiilor.