Ionuț Moșteanu, candidatul USR la Primăria Pitești, s-a clasat al treilea în urma votului de duminică. Dar nu dezarmează.
 
"S-a făcut dimineață și încă centralizăm procese verbale din secții. Ceva mai târziu vom ști scorurile exacte.
 
Mulțumesc pitestenilor care ne-au susținut și au arătat că doresc schimbarea. Din păcate nu am fost suficienți ca să producem acum această schimbare. Mulțumesc echipei USR PLUS care a dat 150% in aceasta campanie. Am muncit cu toții zi de zi și nu știu ce am fi putut face mai mult.
Felicitari Elenei Lasconi și echipei USR PLUS Câmpulung - o femeie extraordinară, o echipă minunată, o performanță politică de exceptie într-o competiție în care a fost atacată din toate părțile. De azi vom fi cu toții în spatele ei și ea va arăta argeșenilor ce înseamnă o administrație harnică, transparentă, cinstită.
 
Felicitări câmpulungenilor pentru prezența la vot și pentru alegerea înțeleaptă.
Până să intrăm noi în politică nu a existat opoziție la PSD în Argeș. Doar combinații vechi și opoziție de fațadă. În 4 ani am arătat cum se face opozitie la București și în Parlament. Acum vom arăta cum se face opozitie în consilile locale și în județul nostru și peste 4 ani vom fi o organizație matură și solidă și mulți dintre actualii consilieri vor deveni primari în localitățile argeșene.
 
Vom fi partidul care va schimba orașele și comunele acolo unde am câștigat primăriile, vom duce vocea cetățeanului în consiliile locale.
Ne tragem puțin sufletul și continuăm lupta.Mulțumesc celor care au avut încredere în noi!", a declarat Moșteanu.