Actuala conducere a Consiliului Județean Argeș nu este deloc interesată de soarta județului, de investiții în educație, de începerea noului an școlar, de sănătatea publică, de evoluția pandemiei. Mînzînă & Co a lăsat județul Argeș de izbeliște iar singurul lucru important pentru gașca peremistă este campania electorală și, din păcate, face acest lucru în detrimentul oamenilor. Ironia sorții pentru argeșeni este că Ion Mînzînă s-a lansat într-o campanie electorală pentru județ, dar nu este deloc interesat de administrarea actuală a județului sau de soarta argeșenilor.   

Suntem cu toții de acord că anul școlar a început în condiții diferite și greu de înțeles pentru foarte mulți elevi din județul Argeș și din țară. Prima zi de școală din acest an a fost diferită, cu reguli și limitări pentru că mai presus de tot se află sănătatea copiilor noștri, asupra căreia veghem toți. Dacă dascălii și părinții fac eforturi pentru ca elevii să simtă că a început școala așa cum se cuvine, nu același lucru îl putem spune despre actualii administratori ai județului. Conducerea Consiliului Județean Argeș a ignorat cu bună știință situația transportului în comun pentru elevi și nu a ridicat niciun deget pentru a rezolva la început de an școlar transportul elevilor către școli. Un exemplu grav este că pe ruta Curtea de Argeș-Sălătrucu nu există transport de persoane, în special la orele la care copiii trebuie să se întoarcă spre case. Sunt zeci de elevi în această comună care nu au cu ce merge la liceele sau la școlile din Curtea de Argeș unde învață. Chiar dacă părinții au făcut numeroase solicitări către Consiliul Județean pentru rezolvarea acestei probleme, conducerea CJ nu a luat nicio măsură și i-a tratat cu nepăsare.

De ce? Pentru că troica Mînzînă-Manu-Bughiu nu este interesată de soarta elevilor din comuna Sălătruc dar și din alte comune din județ unde elevii, efectiv, nu au mjloace de transport pentru a merge către școli și către case. Pentru Ion Mînzînă pare mai important să meargă la meciuri de forbal și să se plimbe prin studiourile televiziunilor locale decât să găsească urgent soluții la problema gravă a lipsei transportului în comun pentru elevi. O conducere liberală a Consiliului Județean, după 27 septembrie nu va permite astfel de situații.

 

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

(Comandat de Partidul National Liberal, Filiala Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200012, publicat de Asociația de Site-uri a Întreprinzătorilor din România - ASIR)